> Tips > Vad surfar du mest på – mobilen, surfplattan eller datorn?

Vad surfar du mest på – mobilen, surfplattan eller datorn?

Posted on | Kommentarer inaktiverade för Vad surfar du mest på – mobilen, surfplattan eller datorn?

Idag så har möjligheterna för vår surfning på Internet förändrats och numer så kan vi gå från datorn till surfplattan för att avluta din surfning i mobilen. De flesta om inte alla sajter är idag byggda för att anpassa sig till vilken enhet man använder.

Det är viktigt att finnas på alla plattformar så man fångar upp sina kunder på bästa sätt. Om slutanvändare kan använda exempelvis ett casino på sin dator så vill man också kunna surfa på samma sajt på en mobil eller surfplatta. Det som används är så kallad responsiv design vilket innebär att sajten skalas ner för att anpassa sig till storlek på skärmen. En mobilskärm är ju mycket mindre än vad en större datorskärm är. Men man vill ändå att så mycket som möjligt finns med på båda ställena.

Idag så använder vi oss allt mer av mobiler och surfplattor så det är viktigt att man anpassar sina sajter så dessa blir användarvänliga oavsett vilken plattform som används. Just för nöjes skull så är ju mobilerna svårslagna. Dessa enheter har vi alltid med oss och om vi vill spela eller göra något annat så är den lätt till hands. Se till att bygga om er sajt så den passar till alla plattformar som vi använder oss av.