> Molntjänster | Tips > Vad använder du din mobil till?

Vad använder du din mobil till?

Posted on | Kommentarer inaktiverade för Vad använder du din mobil till?

Våra mobiler har blivit allt mer avancerad och idag så kan vi se våra mobiler som datorer från förr om inte bättre. Det finns en otrolig kapacitet och i och med 4G och 5G nät så är vi ständigt uppkopplade. Det finns också trådlösa nätverk runt om oss som vi kan nyttja. 

Hemma så har de flesta idag en kraftig Internetuppkoppling som vi nyttjar. Vad vi använder våra mobiler till kan se olika ut från person till person. Mycket beror på vilka intressen vi har.

Det är många som fotograferar med sin mobil och tack vare olika molntjänster så kan vi spara våra bilder där istället för i mobilen som oftast har ett begränsat utrymme. 

Vi spelar och en massa olika spel med våra mobiler. Både gammal och ung. De som har åldern inne kanske spelar på online casino medans den yngre generationen laddar ner skojiga spel till mobilen för att spela.

Mobiler och molntjänster är en väldigt bra kombination. Dels så kan du spara dina bilder i molnet. Men också göra back-up på din mobil. Vilket är en stor fördel om något skulle hända med den eller att du har köpt en ny och vill läsa tillbaka din senaste backup.