> Molntjänster > Cloudtjänster till fots

Cloudtjänster till fots

Posted on | Comments Off on Cloudtjänster till fots

mobiltelefonMobiltelefonen har fått en allt större del i våra liv och gör så att vi konstant kan ha tillgång till vår data, oavsett var vi är. Molntjänster behöver tack vare det inte längre vara bundna till skrivbordet utan fungerar lika bra var du än är, så länge du har mobiltäckning. Vilka är då de bästa tillbehören för att göra så att du får en så bra upplevelse som möjligt med din mobil?

iPhonetillbehör

Tillbehören är vad som gör din dator, padda eller telefon personlig. Apple är en omåttligt populär tillverkare som länge legat i framkant och drivit utvecklingen framåt. Eftersom att marknaden för Appleprodukter är så stor som den är finns det så klart massvis för dig att välja mellan. Dagens konsumenter vill också göra sina teknologiska produkter så personliga som möjligt. En bra sida för att få tips är iBloggen.se som ständigt granskar iPhone-tillbehör.

Skal och fodral

En ny iPhone kostar många tusenlappar. Därför är det oerhört viktigt att man också skyddar den på rätt sätt, inte minst om du lever ett aktivt liv där din telefon riskerar att få stötar eller utsättas för fukt. De allra flesta väljer att köpa till ett skydd till sin telefon, men vad finns det för olika alternativ? Det vanligaste är att man väljer ett hårt skal som främst skyddar baksidan. Tack vare att kanterna sticker upp en liten bit över skärmkanten kan det även skydda displayen. Vissa tycker bättre om lädervarianterna som är oerhört snygga och som dessutom skyddar telefonen väldigt bra. Bugatti – BookCover har en hel serie snygga läderskydd. De kan dessutom fungera som en plånbok med plats för dina kort.

Sporttillbehör

Smarttelefonen har blivit en självklar träningskompis för många i Sverige. Du kan använda diverse appar för att hålla koll på din träning. För att ta med telefonen på löprundan eller till gymmet krävs det dock att du har rätt sporttillbehör. Griffin Trainer är ett snyggt, svart sportarmband som gör det enkelt för dig att komma åt din telefon under träningen. Om du tror att ett midjeband är mer i din stil har Puro gjort ett funktionellt band där du smidigt kan ha din iPhone under träningspasset.