> Internet > Andra bra tjänster på nätet

Andra bra tjänster på nätet

Posted on | Comments Off on Andra bra tjänster på nätet

På nätet finns oändligt mycket spännande och roligt – har du tillgång till Internet behöver du aldrig ha tråkigt! Bland annat kan du hitta sajter och företag som ger tillgång till strömmande filmer och TV-serier, många olika sorters spel och sportevenemang.

Film

Filmer hittar du exempelvis på Netflix, där du kan skaffa ett abonnemang för att ge dig tillgång till deras stora urval av filmer via nätet precis när som helst. Ett givet alternativ för lördagskvällen i soffan!

Spel

Film kan vara kul men ibland vill man ha något mer interaktivt – exempelvis spel. Onlinespel finns i en uppsjö av olika sorter och varianter, gratisspel såväl som sådana där man betalar. Poker är och förblir dock det allra mest populära spelet och är något som de flesta kan åtminstone grunderna i. Pokerstars erbjuder en riktigt bra pokertjänst där du kan spela flera av de vanligaste pokertyperna och dessutom delta i turneringar för att mäta din skicklighet mot andra.

Sport

Sport är ett annat mycket vanligt och omtyckt underhållningsalternativ på nätet och det finns många sidor som kan hålla dig uppdaterad om vad som hänt på exempelvis fotbollsfronten eller varför inte OS, som ju nyss avslutats. Kolla till exempel på Aftonbladets sportsida, där finns något för de allra flesta sportintresserade.

Tjänster

Om du hellre vill roa dig med pyssel och knåp finns även tjänster för detta online – du behöver inte längre springa till kiosken och köpa en korsordstidning. Korsord hittar du till exempel på HjKryss, tillsammans med andra spel som Sudoku och pusselspel.